Despre pensiunea Popasul Vânătorului

Situată la 90 km de Piatra Neamț, 3 km de la DN 17B, care trece prin comuna Borca, județul Neamț, cabana Popasul Vânătorului dispune de 28 de locuri împărțite în 8 camere duble și 2 apartamente, restaurant cu specific tradițional și vânătoresc de circa 80 – 100 persoane plus terasa de 20 persoane unde se pot organiza mese festive, nunți, onomastici și alte evenimente.

Așezată într-un peisaj de poveste, cabana Popasul Vânătorului vă oferă un mediu relaxant unde puteți simți aerul tare de munte, vă puteți bucura de peisajele unice. Pentru a putea vizita împrejurimile montane putem organiza excursii pe Vf Budacu la 1849m de unde puteți admira crestele Carpaților printre care Masivul Ceahlău și Munții Călimani, puteți merge pe urmele lui Nichifor Lipan și ale Baltagului pe Munții Stănișoarei până la Crucea Talienilor, cu posibilitatea de a savura un prânz ciobănesc la stână sau un picnic pe platourile muntelui. Cei pasionați de vânătoare se pot bucura de partide organizate pe fodul nostru de vânătoare.

Grătar și aer liber

Oaspeții de la Pensiunea Popasul Vânătorului se pot relaxa pe terasă în aer liber şi în foișoarele din curte sau pot folosi facilitățile de grătar disponibile gratuit. În grădină există un loc de joacă pentru copii.şi teren de tenis.

Rezervare

Dacă te-am captivat atunci completează formularul de rezervare și noi te vom contacta.